Leva Med Migrän

2014-10-31
23:17:00

Buuuuuhh!

 
Ja, så var det Halloween, eller allhelgonahelgen som det heter i Sverige. Jag tycker att syftet med denna svenska helg har fallit bort lite i en massa utklädnader, "bus eller godis" och mycket andra amerikanska idéer. Vissa av grejerna kan så klart vara roliga att ta efter. Som att göra bakverk inspirerade av Halloween... Idag gjorde jag små söta marängspöken, lika söta att äta som att titta på!
 
 
Vi får inte glömma vad denna helg egentligen handlar om i Sverige. Vi ska minnas och hedra dem som tyvärr lämnat oss och tända ljus på deras gravar. Jag var på kyrkogården tidigare idag och tände ett ljus och lade ett litet hjärta till min morfar. Jag saknar honom inte mer för att det är just denna helg, han har lämnat ett tomrum som känns varje dag. Men jag tycker det är en fin tradition och det var så otroligt vackert och stämningsfullt på kyrkogården. 
Imorgon blir det letande efter fars-dags present och lite annat smått och gott. För övrigt blir det nog avkoppling. Jag har, hör och häpna, klarat mig utan något större migränanfall en hel månad!!! Visst har jag det där "vanliga" onda i huvudet varje dag och mår allmänt skit med jämna mellanrum, men jag har inte varit helt däckad i mirgän och det är jag så glad för!
 
Happy Halloween och Trevlig Alla Helgons dag