Leva Med Migrän

2014-08-31
16:27:00

Födelsedagsfirande!

Igår firade jag min födelsedag tillsammans med närmaste familjen. Det var jättemysigt och det blev mycket god mat och dricka. Tydligen har jag varit snäll eftersom jag fick ännu fler fina presenter!!!
Det är så sällan vi kan samlas allihop, men det är så himla mysigt när vi väl gör det. Det gäller att sätta värde på de stunderna. Givetvis saknade vi några, men de fanns med i tankarna i alla fall.
Tårtan har jag planerat och sett fram emot att göra sedan länge. Såhär blev den;
 
 
 
Saftiga chokladbottnar fyllda med hallonmousse och citronmousse. Täckt och dekorerad med sockerpasta! Jag är ju lite av en perfektionist när det kommer till detaljer så jag höll på väldigt länge innan jag var nöjd med tårtan. Men alla gästerna verkade gilla den - och då är jag nöjd!
Idag känns det som att jag ska göra så lite som möjligt och äta rester av både mat och tårta. Men det passar mig utmärkt att slippa laga mat idag. Det är ju alltid en farlig massa som ska fixas iför en fest, även om man inte är så många. 
 
Idag är jag helt slut, min tråkiga kropp klarar inte så här stora projekt. Men ibland får man helt enkelt ta det onda med det goda - och i detta fallet är det absolut värt det!
Det har varit mycket att göra med både det ena och det andra denna veckan och mycket som normalt sett skulle utlöst min migrän. Jag har varit livrädd att jag skulle få ett anfall inför helgen, men tack och lov har jag klarat mig! Jag är så glad för varje dag jag slipper ha de hemska smärtorna, samtidigt som jag undrar vad det är jag gör annorlunda nu för att slippa migränanfallen?! Jag har ju fortfarande den där "vardagshuvudvärken" men de
kraftiga migränanfallen då jag knappt vet vad jag heter har hållit sig borta ett tag nu.
Självklart är jag överlycklig för det och hoppas att det håller i sig! 
 
Nu blir det en liten siesta i soffan!