Leva Med Migrän

2013-10-30
22:48:33

Så var det dags igen...

Japp, så var det tid igen för ett nytt intensivt migränanfall. Blir så himla trött på det ibland, hade anfallen under kontroll för ett halvår sedan men nu har det bara spårat ur. Hinner knappt hämta mig förrän det är dags för nästa anfall.
Samtidigt som jag har haft mitt anfall har jag fått ringa och tjata om nya recept på mina mediciner, påminna om läkarintyg, tjafsa med handläggare både här & där och annat som känns totalt onödigt att hålla på med. Tänk om alla bara kunde sköta sitt jobb från början så hade allt blivit mycket lättare!
Egentligen skulle jag varit och lämnat blodprover hos endokrinologen idag, men det får bli imorgon istället. Så nu är jag fastande från ikväll tills imorgon förmiddag. Måste stiga upp extremt tidigt eftersom man behöver vara vaken ett visst antal timmar innan man lämnar sina prover. Kanske inte vad jag behöver direkt efter ett migränanfall, men så får det bli! Ska bli så skönt att få det gjort och få besked på proverna. Inte för att jag vill att det ska vara något fel på mig, men ibland hade det känts skönt om det fanns något konkret att behandla så att jag kan må bättre.
Nu ska jag försöka få lite sömn eftersom det varit väldigt dåligt med den varan de senaste nätterna.
Godnatt!